Contact

Contact

Mocht u contact op willen nemen met ons vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 16:00 tot 20:00 op 06-41669229

 

Iets besteld? Volg je bestelling!

Volg je bestelling!

Veelgestelde vragen

Wat is een Pubquiz of andere Themaquiz?
De pubquiz is een spel / activiteit waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz van Feestquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Er komen diverse onderwerpen voorbij tijdens de pubquiz, zoals algemene kennis, sport, muziek, foto's en televisie. Wij verrassen je met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen.
Ik heb een bestelling geplaatst, wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
Meestal duurdt het 1 a 2 werkdagen. Wij hebben al onze artikelen ruim op voorraad, Als u op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaats wordt deze dezelfde dag verzonden.
Pubquiz met quizmaster of zelf de quizmaster zijn?
Bij een Pubquiz met quizmaster zorgen wij ervoor dat jouw feest soepel verloopt. Wij regelen de geluidsinstallatie, het antwoordformulier, de pennen en last but not least: wij zorgen voor leuke prijzen! Bij een Doe-het-zelf Quizpakket stellen wij de vragen op, maar ben je zelf de quizmaster tijdens jouw pubquiz.
Wat moet ik zelf regelen?
Als u een pubquiz met quizmaster via Quiztoppers.nl boekt hoeft u verder voor de pubquiz helemaal niet meer te regelen. Wij nemen alles mee wat benodigd is voor het houden van een pubquiz. Denk hierbij aan de geluidsinstallatie, antwoordformulier, pennen en ook voor de prijzen wordt gezorgd. Als u zelf een locatie heeft geregeld, zorg er dan voor dat er voor elk team een aparte (sta) tafel aanwezig is.
Wilt je zelf een onderwerp aandragen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiedag, café of vereniging? Dit is geen probleem! Het komt heel vaak voor dat mensen zelf nog een ronde willen toevoegen over het bedrijf of vereniging